Топлинските пумпи се најиновативното решение за намалување на потрошувачката на електрична енергија во вашиот дом.Со избор на топлинска пумпа вода-воздух вие добивате греење во зима,а истовремено ладење во лето.Ја добивате посакуваната температура цели 365 дена во годината и притоа високите сметки за електрична енергија ги оставате во минатото.