Котли на цврсто гориво / Гусан котел кој нема да Ве остави рамнодушни- BOSCH Solid 3000 H

Гусан котел кој нема да Ве остави рамнодушни- BOSCH Solid 3000 H


LIVENI_GLAVNA_SLIKA_a_RSBOSCH Solid 3000 H е совршено решение за сите оние кои сакаат да се греат на котел на цврсто гориво од високо квалитетен лиен гус. Идеален е за греење на дрва, бидејќи има исклучително големо ложиште- кај котелот од 32 kW можете да ставите трупец во должина од 48 цм. Освен дрва, котелот може да работи и различни видови на јаглен и брикети.
Гусаните котли од програмата на Bosch се одликуваат со високо квалитетна изработка на гус, богата дополнителна опрема која е вклучена во цената и долг работен век. Покрај тоа едноставни се за вградување, со модерен дизајн.
Гориво: Дрво, јаглен, брикети.