Клима уреди / Клима уред – инвертер Daikin


Клима уред - инвертер производ на Daikin,  со модерен дизајн и екстремно тивок режим на работа. Енергетски се ефикасни и заштедуваат 30% енергија повеќе од останатите клима уреди.
Овие клима уреди-инвертери имаат заштита од замрзнување и греат до - 15 ˚СМодели: 2,5 kW; 3,5 kW; 5 kW; 6 kW;
Производ на DAIKIN - Јапонија
Технички карактеристики :
FTXN25L9/RXN25L9 - 2.5 kW;
FTXN35L9/RXN35L9 - 3.5 kW;
FTXN50L9/RXN50L9 - 5 kW;
FTXN60L9/RXN60L9 - 6 kW;
Електрично напојување - 220 V;
Фреон - R410A;
Инвертер DC;
Енергетска класа - А;
Далечинско со тајмер;
Гласност - 25 dBA;
Ноќен режим за спиење;
Заштита од замрзнување;
COP - 3.7;
Греење до -15 ˚С;